IZRADA FOTOGRAFIJA SVIH FORMATA

Brzo, kvalitetno i profesionalno izrađujemo fotografije za dokumente. Nudimo izradu fotografija za biometrijsku putovnicu, osobnu iskaznicu, indeks, pokaz ili vozačku. 

PRESNIMAVANJE VHS KAZETA NA DVD

Uspomenama nije mjesto u prašini ili na hrpi u nekom podrumu. Stoga smo ih odlučili prebaciti u moderniji format. Presnimavamo materijale sa starih medija na DVD i osiguravamo vječne uspomene.

SKENIRANJE I RETUŠIRANJE FOTOGRAFIJA

Mnogi su nam znali doći obeshrabreni i tužni. Uspomene su im nastradale. Čak i ono što mislite da je nepopravljivo, vjerujte nam, uvijek se nešto može napraviti. Nudimo potpunu obnovu vaših materijala uslugama retuširanja i skeniranja.

FOTOGRAFIRANJE I SNIMANJE VJENČANJA

Zauvijek ćemo obilježiti sve čarobne trenutke s vjenčanja ili ostalih događanja. Vaše naljepše uspomene bit će trajno i pažljivo pohranjene.

KAŠIRANJE FOTOGRAFIJA

Izaberite fotografije svojih najdražih ili fotografije najljepših trenutaka. Nudimo uslugu kaširanja fotografija na kapafix (debljine 0,5 cm ili 1 cm)

- sve što trebate jest odabrati mjesto na koje ćete ih staviti kako biste mogli, makar nakratko, ponovno proživjeti te divne trenutke. 

FOTOKOPIRANJE I PRINTANJE

Brzo i kvalitetno fotokopiramo, skeniramo i printamo razne formate. 

SPIRALNI UVEZ

Naše usluge uvezivanja obuhvaćaju termo uvez i spiralni plastični uvez (format A4).

Također, plastificiramo do formata A3.